- Krabba, rostat bröd, chili, aïoli och stekt paprika
- Pekingsoppa
- Fläskfärs med bambuskott och vårlök, morotsstrimlor med paprika och svart vinäger, ris
- Grillad fläskfilé med timjan- & vitlöksbakad potatis, Café de Paris och smörslungad majs
- Scampi Indiana, spaghetti
- Kycklingleversallad med tomat & bacon. Friterad banan med fruktsallad.
- Drottningsoppa, tarte Tatin
Nya rätter: 2. Kycklingleversallad med tomat & bacon, drottningsoppa. Totalt: 108.
Det är förvisso första gången jag gör friterad banan och tarte Tatin, men det är ju efterrätter så jag är inte lika benägen att räkna dem på samma sätt.
I tisdags var det 25 dagar kvar, idag är det 20, om man räknar på 365 dagar. Nu är det nära.
Kolumnen i planeringsdokumentet med kvarvarande middagar blir kortare och kortare, nu ryms hela på skärmen. Det börjar dock dyka upp svårigheter att få tag på de ingredienser man behöver, planen är ju inte bara att laga ett år med olika rätter utan även att vi inte ska ruinera oss samtidigt.
Jag kommer därför göra ett planeringsryck och försöka få in lite fler rätter så det finns större spelrum.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar