- Nötkött med kål, svamp och morötter, ris
- Kroppkakor
- Butter chicken, ris
- Shrimp and corn fritters, ris, chilisås
- Soupe de poissison Marseilleaise
- Taffeltallrik*
- Fläskkarré kokt i svartvinbärssaft, potatis.
Nya rätter: 1. Shrimp and corn fritters. Totalt: 80.
*Taffeltallrik är i brist på bättre namn. Tanken var att vi skulle ha ett bord med godsaker där var och en fick plocka på sig valfria godsaker till sin egen tallrik. Jag tror vi lyckades ganska bra. Det vi hade att välja mellan var:
- Valnötssalami
- Lufttorkat sidfläsk (hemgjort)
- Edamer
- Färskost smaksatt med vårlök (hemgjord)
- Salta kex
- Pistagenötter
- Hasselnötter
- Russin
- Paprika
- Gurka
- Rädisor
- Holidaydipp
- Gyllenstekta kycklingvingar med thaismak (vitlök, ingefära, koriander, ostronsås).
- Sniglar i vilökssmör
Barnen blev stormförtjusta i att apfelschorlen (äppeljuice med kolsyrat vatten) serverades med sugrör ur en urholkad liten vattenmelon.
Sist men inte minst fanns det chokladpudding till efterrätt.
Tanken var att det skulle funnits nybakt bröd till, men omständigheterna ville annorlunda så det fick bli köpt chiabatta. Vi klarade oss bra ändå.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar