- Ugnsstekt fläskytterfilé marinerad med koriander, vitlök, vitpeppar. Ris, sesamgurksallad och tomatsallad
- Bläckfisk med vårlöksolja
- Fläskrullader med selleri, ris
- Aromatic stewed chicken, ris
- Aromatic spicy noodles
- Pasta med chorizo och färska tomater, majskolv
- Nötkött med sparris, ris
Nya rätter: 5. Bläckfisk med vårlöksolja, fläskrullader med selleri, aromatic stewed chicken, aromatic spicy noodles, nötkött med sparris. Totalt: 79.
Fläskrulladerna var pilliga men kul att göra, jag måste bli bättre på att skiva det kokta köttet ännu tunnare för att få fina rullader.
Aromatic stewed chicken förpassas till den skara recept som märks med "LAGA ALDRIG IGEN!"
Smakbilden var helt fel för vad vi väntat oss. Muskot och kryddnejlika i ganska stora doser gjorde att vi direkt associerade till jul.
Basrätten är det inget fel på, och vi kan inte låta bli att undra hur det skulle vara att laga rätten med thailändska influenser, eller med kryddningen hos en biff rendang minus chilin.
Desto angenämare var aromatic spicy noodles, riktigt gott och enkelt.
Nötkött med sparris är en kinesisk rätt som snarare borde heta sparris med nötkött. Som sparrisälskare fick vi vårt lystmäte i den här rätten.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar