lördag 18 oktober 2014

80-årsfest!

Slottet i Rissne ställer till med fest då det firas gemensam 80-årsfest.

Mycket att hålla reda på
Rendang under inkokning













Det har lagats mat i dagarna tre och på bankettmenyn står:
  • Biff rendang
  • Rött fläskkött
  • Char Siu
  • Fish cakes
  • Kycklingvingar
  • Ma la doufu
  • Kallblandad kyckling med sesam och gurka
  • Kyckling inlindad i pandanblad
  • Vårrullar
  • Som tam
  • Vietnamesisk gurksallad
Givetvis finns det kokt ris till, likväl som dippsåser och tillbehör:
  • Fisksås
  • Nuoc mam cham
  • Lime med salt & peppar
  • Vitlöksolja
  • Knaperstekt vitlök
  • Soja
  • Hoisinsås
  • Srirachasås (thai)
  • Srirachasås (vietnamesisk)
  • Vårrullesås
Dessutom finns räkchips i mängder och allsköns dryck i form av vin, öl, hemkokt saft, ingefärsdricka, iste och vatten.

Många människor på ungefär lika många kvadrat kommer förhoppningsvis göra det hela till en oförglömlig kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar